tisdag 23 december 2008

Nya mått!

Igår var jag och mamma på öppna förskolan där jag lekte med Alma. Hon och hennes föräldrar var där och vi hade en rolig lekstund. Jag åkte mest rutschkana hela tiden, superkul! Mamma passade på att ta med mig in till sköterskan för att väga och mäta. Jag tyckte inte riktigt om att vara där och det kom några stora krokodiltårar under tiden. Mina nya mått: 81 cm lång och 11 175 gr tung! Det händer mycket med mitt tal också, har börjat prata riktigt mycket och jag gör mig ganska så förstådd med pekningar och olika ljud/ord för vad jag vill ha och inte ha. Mamma, pappa, tappa är några av dom senaste orden. Mest säger jag nog "pappas", eftersom jag alltid försöker ta pappas glasögon när vi busar. Då säger pappa Nej, det är pappas.

Hoppas ni alla får en mysig jul!

Till alla släktingar i norrland; vi saknar er!

Jag ligger bland allt julklappspapper i Hällnäs förra julen

Många kramar Vilmer

2 kommentarer:

Anonym sa...

åh, hjärtat tänk så liten du var förra julen... du växer onekligen så det knakar... närmare 12kg oxå det är bra då blir du stor å stark å om du har tur så kan pappa sägert visa dig var kross gröt är den blir man stor å stark av å då får man köra kross när man blir äldre... det lurade dom iaf din far och mig för att få oss att äta gröt! ni ska veta att ni är så saknad här hos oss oxå men att vi tänker på er hela tiden å pratar om er å så, även om det är tråkigt så förstår vi juh att det är långta att åka å så. och jag misstänker att ni oxå kommer att få en helt underbar jul hos mormor å morfar! nää, nu ska jag fortsätta med min lilla present till dig hjärtat som jag håller på med! vi rings säkert i morgon men ni ska veta att vi tänker på ar alla! ha en riktigt god jul nu skatten! pussar i mängder från faster

Anonym sa...

Tipp Tapp Tipp Tapp Tippitippititap
Tipp Tipp Tapp...........

Då kommer tomten igen, men jag tror han har kört slut på renarna, så han tar nog taxi ner till Landskrona. Han letar efter en liten pojke som heter Vilmer, och bor i stora skåneland. Han luktar väl efter doften på pappas fotsvett, och hittar då till rätt dörr?

Imorgon så är strumporna fulla med julklappar, och snön smälter sakta på golvet. Den som kommer att tjuvöppna dem, är pappa som vanligt. Kanske han har fått något spel? Kanske ett nytt nintendospel?

Vi från tomteland önskar er en riktigt god jul, med mycket snöslask och grus i skidspåret.

God Jul önskar Farmor och Graif/Xaro och tomten.