söndag 21 december 2008

Jag glömde ju..


..visa min häftiga tröja som äntligen passar! "Vilde Vilmer 2007" står det på ryggen. Mamma samlade streckkoder som hon skickade in och då fick man välja en tröja och valfritt tryck. Snygg va?


..och denna fina julgranskula som jag fick av moster Mia! Tack så mycket, den hänger jättefint högt upp i granen!

Längtar till vi ses igen!

Många pussar Vilmer

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tuff tröja! Och kulan var och jättefin! God jul! Kram Ebba & Jenny

Anonym sa...

gud vilken fin tröja mamma har fixat till dig vilmer!!! den kommer du att skratta åt när du blir gammal =0) nu är jag hemma hos farfar å elisabeth å myser. vi ska åka ner till vindeln å handla det sista inför julen och jul bordet med all god mat nu snart.´sen ska jag hjälpa elisabeth att baka jul kakorna å julgodiset det ska bli skoj. såg att mamma hade gjort kropp kakor så flink hon är, är det en vanlig mat rätt på det skånska julbordet? tänkte att du som e lite berest kunde berätta för mig om det skilljer mycket på julborden, faster hon vågar sig juh aldrig utanför hällnäs bräddgrader på jul hehe saknar dig å din familj massa! ge mamma å pappa en stor kram från mig! å sköt om dig massa skatten! stor puss från faster

Anonym sa...

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!! Tack för julkortet som jag fick.Du är riktigt lik din pappa.Synd att vi inte ses nu,men jag förstår att vi inte ses förrän du har blivit storebror!! Det är inte så dåligt det heller Ha det så bra under julen KRAM Maije!!!!!