lördag 30 augusti 2008

Granet!






Både igår och idag har vi varit och lekt på Granet! Där finns så mycket kul att göra, igår gungade jag och åkte rutschkanan med pappa och idag busade vi mest i sanden hela familjen. Nu ikväll var vi ute en sväng och diggade lite till musiken i Wrangelskaparken. Jag brukar lägga mig vid 19-tiden men idag är jag pigg och glad så jag är fortfarande uppe, trots att klockan närmar sig nio med stormsteg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vilmer

Idag åker farmor till Kreta/Grekland på 2 veckors semester i solen. Där blir det bad, sol och annat trevligt. Hon kommer att bo hemma hos en svensk tjej som är förlovad med en kille från Kreta. Det är andra året i rad som detta sker.

Därför önskar farmor dig en riktigt trevlig födelsedag i förskott och hoppas att du får mycket presenter av Pappa och Mamma.

Grattis till de första stegen, nu får du börja springa snart så du platsar i Lansdkronas fotbollslag.

Många pussar och kramar//Farmor

Vilmer & Melker sa...

Hej Farmor! Tack så mycket för hälsningen och jag hoppas att du får en mysig och härlig stund i Grekland!

Puss från Vilmer

Anonym sa...

hej guldbarnet! gud vilken underbar helg du verkar ha häft å så mycket trevligt ni i familjen hittar på hela tiden jag blir juh så avundsjuk på er =0) vet du förresten hur det går för mamma å pappa med körkorten? det var så länge sen jag hörde något om det så jag tänkte att du kanske kunde skvallra lite för för faster! nää, nu ska jag faktiskt plugga lite å sen ska jag bara ta det lugnt i kväll!saknar dig! pussar från faster Emma

Anonym sa...

Hej Vilmer!

Låter som du haft en toppenbra helg. Måste bara fråga, visst dansade du lite till musiken också va? Det var väl inte bara klappa händerna som gällde. Du e ju så bra på att dansa ju :0)
Ha en bra dag här i solskenet.

KRAM
Anneli