torsdag 7 augusti 2008

Köpenhamn och ZOO!

Väntar på tåget
Leker med Olivers leksaker
Jag och mamma tittar på flamingos
Pappa och jag hälsar på hos getterna..
.. det var jättekul!
Lång kö när vi går därifrån, skönt att slippa stå i den!
Mina föräldrar lunchar medan jag sover gott i vagnen utanför
Pappa fixar till böckerna som jag plockat ut eller puttat långt in!

I tisdags åkte vi med tåget till Köpenhamn, vi skulle bo några nätter i mosters, onkels och kusin Olivers lägenhet. Lägenhetsinnehavarna är i Tyskland så då passade vi på att låna lägenheten. Jag sov ganska dåligt där, det var ju inte alls som hemma! Mamma och pappa sov också ganska dåligt eftersom jag snurrade fram och tillbaka hela tiden. Sista natten somnade mamma också när jag nattades, alltså redan halv åtta! Men så var hon också pigg och glad när vi vaknade på morgonen. Medans mamma och jag sov kunde ju pappa titta på vilket program han ville och surfa hur mycket som helst, det tyckte han nog var skönt. Vi var på Zoo igår och det var spännande! Där fanns apor, tigrar, elefanter, lejon, giraffer, hästar, kor - ja hur många olika djur som helst! Jag gillade aporna och getterna bäst. Man fick lov att gå in till getterna och klappa dom så det gjorde jag och pappa. Det var lite skrämmande först men sen var det jättekul! Efter ett par timmar gick vi från zoo och då ringlade sig kön långt långt ner längs gatan. Tur att vi kom dit tidigt och slapp stå där och vänta!
Jag somnade direkt när vi gick från zoo så då passade mamma och pappa på att äta lunch i lugn och ro. Hemma hos Oliver fanns en massa spännande saker, speciellt sånt som inte är leksaker. Eftersom Oliver inte är lika gammal som mig så har moster och onkel inte barnsäkrat speciellt så där var det fritt fram att härja! Eller jag försökte i alla fall, men mamma och pappa hade stenkoll på mig. Jag hann med att dra ut en massa böcker innan dom satte stopp för mig! Annars hade Oliver många roliga leksaker som jag lekte med.

Mia och Jacob - tack för lånet av lägenheten! Vi hade några jättemysiga dagar!
Oliver - tack för att jag fick leka med alla dina leksaker!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vilmer1

tack för i tisdags, det var jättekul att träffas.

Så mycket saker som du får vara med om. Nu har du varit utomlands igen. Det lät lite spännande att få klappa getterna. Du får åka till zoo fler gånger, det lät ju så kul.
Låter som att det var kul att leka med Olivers leksaker, han hade kanske lite andra leksaker än vad du har hemma i ditt rum.

Du får ha det så jättebra och ge en stor kram till mamma och pappa från mig.
Hoppas vi ses snart igen.

Kram Anneli

Anonym sa...

Hej!
Tack för senast. Det var fantastiskt roligt att vara med dig och din familj några dagar. Vi minns det med glädje! Nu har vi färdats genom vårt långa land och är åter hemma i Hällnäs. Hoppas att vi ses snart igen. Du måste prata med dina föräldrar om att inte bara åka till Danmark utan även norröver!!! Åter igen, tack för några sköna dagar som vi kommer att leva på länge!
Kram från Farfar och Elisabeth