söndag 12 april 2009

Guitarhero!



Pappa och jag är riktiga rockstjärnor! Vi har spelat gitarr nu på morgonen, det är kul! Senare idag ska jag leka med Oliver, det ser jag fram emot. Kanske ska vi träffa gammelmormor också men det är inte helt bestämt tror jag.

Vad ska ni hitta på idag? Äta ägg och godis?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Coola killen!! Kram Ebba

Anonym sa...

Hej Vilmer!
Mycket fina kort på dig när du spelar gitarr. Vi har hämtat husvagnen från vintervistet, så nu har vi städat och håller på att rusta den för sommaren. På tisdag kommer vi att åka till Jävre i norrbotten för att fiska lax,dina föräldrar har varit med dit en sommar så dom kan nog förklara,nu ska vi pimpla på isen. Vi har strålande väder så snön håller på att smälta. Hoppas du har haft skoj tillsammans med Oliver och att du äntligen får vara frisk.
Kramar från oss
Farfar

Anonym sa...

Hej hjärtat! jag instämmer med farfar du ser utsom en riktig rock stjärna med gitarren i högsta huff =0) du ser ut att haft en helt underbar och spännande påsk. jag hade oxå en super påsk jag var i hovfjället å solen sken så det var helt underbart. det var dock tyvärr lite för varmt och soligt i backen så snowboarden sögs nästan fast i snön i stället för att störta nerför men det var skoj i alla fall det var ju år och dagar sen jag åkte bräda sist. så vi har ätit gott och njutit at påsken. nu håller jag på med lite skolarbete som jag måste ha gjort klart tills skolan börjar om. nää, nu ska jag ta och sätta lite fast här med pluggandet ville bara säga att jag saknar dig så mycket min skatt hoppas att du och familjen har det kanon hälsa alla från mig. massa massa pussar å kramar från faster