onsdag 25 mars 2009

Luftat mig..







I eftermiddags gick vi alla tre ut i fina vädret, jag behövde få lite frisk luft. Vi gick till kolonierna vid Citadellet och där fick jag gå själv, det är så roligt! Vi hamnade på Granets lekplats också och där blev det en snabb gungning innan vi vände hemåt igen. Det blåste ganska kallt trots att solen sken så jag hade inget emot att sitta i vagnen på hemvägen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, hjärtat vad jag blir avundsjuk då jag ser så fina bilder på underbart vår väder... vi hade jätte fint vår väder här oxå för en vecka sen men nu är det kallt igen trotts att solen skiner. Har ni i familjen några planer för påsk vet du det? förutom att påskharen ska titta för bi med ett påsk ägg till dig =0! Igår var faster å hemtade ut sina nya glasögon så nu kan hon se igen... jippi =0) hur har du det med ögonen idag har det blivit bättre sen du fått droppar? längtar efter dig jätte mycket skatten å nu får vi allt se till att ses snart! maassa pussar från faster

Anonym sa...

Hej Vilmer!

Det ser ut som att du hade en riktigt skön dag igår, i solskenet. Det är ju en riktigt fin promenad att ta nere i koloniområdet. Och såklart, avsluta med att gunga. Är mamma och passa duktiga på att putta på där i gungan så du kommer ännan hängt upp till fåglarna?

Du får krya på dig så du kan gå tillbaka till dagis på måndag och busa med alla dina kompisar där.
Stor kram till dig och hela din familj.
Kram Anneli