lördag 21 juni 2008

Midsommar!


Igår var det midsommarafton, en dag då man dansar runt stången och äter sill. Dock var det inget som vi gjorde igår. Det var tråkigt väder hela dagen med rejäla skurar till och från men som tur var så klarnade det upp mot kvällen. Vi gick hem till mormor och morfar på kvällen men dom skulle iväg, istället skulle Therese, Jonas och Alma komma dit. Vi skulle grilla! Mamma och Therese fixade sallad och dressingar i köket medans papporna och vi barn var ute vid poolen och grillade kött. Alma var superduktig hela kvällen, satt så fint i sin stol och somnade lugnt och stilla i sin vagn senare. Jag blev glad när jag fick krypa under bordet, Alma kom också ner och hälsade på mig så då blev det lite bus. Men annars gnällde jag mest hela tiden och ville bara sitta hos mamma. Mamma tror att det är mina tänder som spökar och då blir jag ju gnällig, det vet vi sen tidigare. Mamma och pappa hade en trevlig kväll trots allt och mätta blev dom visst också!

Tack mormor och morfar för att vi fick vara hos er!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vilmer!
Ser ut som du har haft en riktigt mysig midsommar.Och majskrokarna lockade ser jag :0) Vet du om Alva plcokade sju blommor och lade under sin kudde för att drömma om dig på natten?

Du får ha det så bra och hälsa mamma att hon ska sjunga för mig med ikväll. Ha det bra och krama mamma och pappa från mig.

Kram Anneli

Anonym sa...

dumma dumma tänder. Hoppas dem snart spricker igenom så de slutar göra ont..

Hoppas vi ses snart,
Kram Ellie