fredag 30 oktober 2009

Bilder från senaste dagarna

Ritar lite
Go och glad!
Älskar att dansa..
så här skoj har jag då!
Tar sina grejor och går: "Hej då, åka tåg"
Nya kläder.. som fick läggas i tvättkorgen fem minuter senare.. kräääääk!

Märket i min panna är från igår. Jag, mamma, Melker och mormor hade varit på stan och fikat. På väg hem var jag jättetrött och rätt som det var låg jag på marken, pannan skrapade i marken men inte så hårt som tur var.

3 kommentarer:

mormor Christine sa...

Hej mormors små sötnosar! Tack för en mysig fikastund på stan! Hoppas din panna är ok idag Vilmer? Melker, du sov ju hela tiden så det blev bara ett gulligt leende när vi skildes åt för då vaknade du!
Älskar er!
Pussar från mormor!

Anonym sa...

Hej grabbar

Tack för fina bilderna från Melkers dop.

Vi önskar er alla en trevlig allhelgona , med mycket bus eller godis. Kramar Farmor

Anonym sa...

Hej sötisar! tack så mycket för tack kortet från melkers dop det var ett jätte fint kort. Så tråkigt att höra att du ramlat och slagit dig fast om man ser på bilderna från när du dansar så verkar du vara så gooo å glad ändå så det gick nog ganska bra i alla fall eller? Nu ska vi ta och sminka ida och klä ut henne till häxa hon och hennes kompisar ska ut på bus eller godis runda något som ni säker oxå kommer göra om ett par år! hörde att mamma hade blivit förkyld så du får hälsa henne att hon får krya på sig så mycket! Vilken fin tränings overall du hade melker tråkigt att den blev smutsig så fort men det är juh tur att det finns tvättmaskiner =) hälsa mamma å pappa så mycket å ha en jätte mysig helg! massa pussar till er sötnosar från faster