tisdag 12 maj 2009

Toaträning!


Eller ja.. inte så att vi går in hårt för det, men jag sitter gärna på den lilla extra toasitsen som vi köpt. Jag gillar inte alls att sitta på potta så mamma och pappa köpte en fin liten ring med fiskar på som jag kan använda mig av. Efter middagen idag sa jag "bajs" och då tog mamma mig snabbt in på toaletten och satte mig på ringen. Plums plums sa det! Jag blev jätteglad och det blev mina föräldrar också.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va duktig du är Vilmer! Kram Ebba

Mormor Christine sa...

Du är en jätteduktig kille, Vilmer! Klart att du ska sitta på stora toa-stolen! Du ser väl att de större barnen gör det på dagis och så vill du inte vara sämre? Puss från mormor som saknar dig!
Hälsa mamma o pappa!

Malin & Filip sa...

Duktiga Vilmer! :)) En sån söt toasits du har fått, smart idé! Hihi. Kram från oss!

Anonym sa...

Så himla duktig du är sötis!!! Tiden bara rinner i väg tycker nyss det var jag var å besökter er å du var nyfödd och nu talar du om för mamma när du behöver gå på toaletten shit i den här takten kommer du snart att vara tonåring!!! ville bara säga att jag saknar dig min lilla ögonsten! annars är allt bra här jag tentade av matten igår så nu är den klar det känns jätte skönt. Nu ska jag bara packa ner lägenheten in för flytten och jag är väldigt duktig på att sjuta på pckningen om jag säger så men i dag gäller det! nää, nu måste jag löpa! massa pussar till dig sötnos och hälsa mamma pappa å lilla bebisen från faster