onsdag 18 februari 2009

Jag älskar korv!



Korv är det godaste som finns! Jag kan äta hur mycket som helst, speciellt falukorv är mumsigt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm...ser ju riktigt gott ut Vilmer. Får nog hålla med dig, falukorv är ju absolut godast. Hoppas du får en bra dag på dagis. Kanske ut och leka i snön en lite stund.

Krama mamma och pappa från mig.
Kram anneli

Anonym sa...

Hej hjärtat! jag måste bara instämma med dig gud vad korv är gott!!!! jag älskar korvstroganoff det är nog min favvo rätt =0) jag tror nog oxå att cribba kan hålla med oss om att korv är gott =0) hur känns det nu att vara på dagis? går det bra att vara där själv nu när mamma och pappa är på arbetet. vad har ni för väder i skåne? här var det -30 igår morse så faster åkte till skolan å då var det inte speciellt behagligt ute kan jag lova. nu längtar jag efter sommar å sol gör inte du oxå det? hur har mamma det med magen, växer den någonting? visst är det spännande att veta att ditt lilla syskon växer där inne? jag saknar er så mycket nu att jag håller på bli tokig snart tror jag. men jag hoppas att jag snart kan komma på besök för nu var det på tok för länge sen vi sågs. hälsa dina underbara föräldrar å sköt nu om dig så mycket skatten. Ps har du provat lägga pusslet ännu? ds massa massa pussar till dig från faster

Anonym sa...

Hej Vilmer!
Håller med dig falukorv är toppen,
både Honey & Farfar brukar träffas framför kylskåpet allt som oftast.
Här har varit väldigt kallt i veckan, men nu i helgen hoppas vi att få upp värmen då vi ska åka till hotell lappland tillsammans med Joe & Eva och lyssna på Sven Ingvars. Ha det nu så bra och hälsa alla vi känner.
Kram från oss gn. Farfar