lördag 22 december 2007

Mysdag!


Idag har varit en riktigt mysig dag. Jag och pappa mös imorse när mamma var i stan med mormor och morbror Hampus. När mamma kom hem busa hon med mig och vi hade pusskalas hela familjen! Dino-dinosaur fick också en puss! Jag fick mat och sen ville mamma och pappa fika nere i stan. På väg dit somnade jag så mina söta föräldrar fick en lugn matstund för en gång skull.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nu har du væl inte gjort slut på alla dina pussar lille vilmer, dær ska også vara några kvar till moster nær vi ses på julafton:) det låter som att ni har haft en rigtigt mysig dag igår. vi hade det også ganska mysigt, låg mest og læste bok gjorde jag og jacob spelade något spel på datorn... vi førsøker att ta det lite lugnt nu så oliver han inte har lust att komma ut førræns efter julafton:) vi ses imorgon!

Anonym sa...

God Jul Vilmer!
Hoppas att tomten kommer till dig denna första julafton i ditt liv. Här uppe i umeå så har vi bara lite snö, men den ligger nog kvar tills du kommer hit efter nyår. Tacka mormor och morfar för julkortet och hälsa mor och far.
P.s Jenny fick en pojke igår (22) på 4 kilo och han var 51 cm lång. Så "Majje" är en glad moromor (igen) idag. Hälsn umeåborna