fredag 20 november 2009

Fredag morgon!








Klockan är tjugo över tio och vi har redan hunnit med att baka pepparkakor, tvätta några maskiner, dammsuga, leka, titta på tv, mysa.. man hinner mycket om man går upp tidigt! Kanske inte det som mamma och pappa är sugna på varje morgon, att vakna tidigt alltså men jag har ingen lust att ligga och lata mig i sängen. Inte Melker heller för den delen. Hoppas alla får en trevlig helg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅåå vad mysigt ni har haft denna morgon! Vilken härlig sovstil Melker har :) Jag villnog oxå göra lite pepparkakor, mamma å pappa får se om de hittar lite deg i Ullared imorgon. Kram Ebba, Maja hälsar oxå.

Anonym sa...

Wow, vilka fina pepparkakor ni har gjort. Ser jättegod ut. Får kanske smaka en imorgon?
Kram Anneli

Anonym sa...

Hej Vilmer!
Oj vad du blivit duktig igår bakat pizza och sedan pepparkakor idag, det riktigt vattnas i munnen då jag ser dessa fina bilder, ser fram emot att få smaka av era godsaker då vi ses. Melker verkar lasta in gröt kanske det smakar bättre nu än tidigare. Jag har lagat lite leverpastej som vi ska ha till jul. Ruskiga vädret fortsätter. Ha nu en bra helg tillsammans med era vänner. Kramar till er alla. Farfar

Anonym sa...

HEj sötisar! vad duktig du är vilmer som både bakat pepparkakor och lagat pizza du kanske har ärvt farfars matlagnings intresse det vore juh roligt =) vi hade bak helg förra helgen men då bakade vi bara 3olika sorters bröd, men vi har lovat ida att baka pepparkakor å lussebullar nästa helg så det blir nog mysigt. Jag gillar melkers sovstil den tror jag han har gemensamt med sin lilla faster =) hehe jag brukar oxå ligga kors och tv ärs i sängen =)ha nu en trevlig helg med massa mys! massa pussar från faster

Unknown sa...

Hej, så kul att ni bakat pepparkakor, det har mamma sagt att vi också ska gøra, men vi væntar lite, vi hoppas att pappa också vill vara med. Han har ju varit på resa hela veckan men imorgon kommer han hem och både mamma och jag længtar jættemycket. Vi har saknat honom!Vi har haft mormor och morfar hær ett par dagar och vi har också bakat, lussekatter blev det. Det var mammas idé:) Hoppas att vi ses snart igen så vi kan leka. Kram Oliver.