onsdag 2 december 2009

Fem minuter i Melkers värld

Melker ligger stilla.. för en sekund
Har hittat en leksak
Snart dags att krypa? Övar dag som natt..
Åh en lapp, den kan man leka med!
Snurrar man ett halvt varv kan man titta på tv
Varför ligga still när man kan träna lite mera..?
Oj, vilka fina händer jag har
Tillbaka vid leksaken och lappen
Snurra lite mer och attack!

Vem har sagt att barn nr 2 brukar vara lugnare? Hmm.. i denna familjen stämmer det INTE. Melker lurade oss lite från början att han var lugn men nu är det inte många minuter på dygnet han är stilla. Till och med i sömnen är det full fart.


5 kommentarer:

Anonym sa...

fnissfniss kram från ekeby

Anonym sa...

Hej Melker!
Vad det händer med dig hela tiden och vad så mycket du hinner med på dagarna roligt se dig utvecklas, det har hänt mycket sedan vi sågs. Skulle tro att storebror är förebild och du vill ta efter, det är bara att fortsätta att träna och hålla föräldrarna igång.Sköt om dig och hälsa familjen.
Kram Farfar

Anonym sa...

Hej igen!
Glömde skriva att jag såg att även du Melker fått plåster fast på låren. Kram igen. Farfar

Anonym sa...

Jaa, jag kan bara hålla med farfar att gud va du utvecklas melker det händer något hela tiden och nu ser man juh på bilderna att det inte är långt bort innan du kryper oxå. om dessa foton är tagen på fem minuter så förstår jag att mamma å pappa får svårt att hinna med när du är så snabb i vändningarna bus unge =) roligt är det i alla fall att du utvecklas så mycket nästan fån dag till dag och att din mamma är så duktig på ta bilder och uppdatera bloggen så att vi som är långt bort ändå har en chans att hänga med i vad som sker hos er! massa kramar till dig melker. puss från faster

Anna och Ronja sa...

Tack! Jag ska jobba i Kävlinge som ekonomiassistent. Jättekul.