måndag 15 juni 2009

Shopping!


Jag och mamma har varit i stan nu på eftermiddagen, vi måste ju fördriva tiden med något. Lite shopping är ju aldrig fel! Jag satt nöjd och glad i vagnen hela tiden vilket jag inte brukar göra annars. Och det var mamma glad för! Jag fick en del nya kläder som mamma hittade på rean, jag blir säkert riktigt stilig i dom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vilmer!

Inte storebror idag heller? Men det lär inte dröja många dagar nu. Du och ditt lillsyskon kommer att få mycket kul ihop för det har redan Alex och Felix.
Alex är jätteglad för Felix och berättar mycket skoj för honom och då skrattar Felix så gott.
Vilka fina kläder din mamma köpt till dig, det går alltid åt nu när det är mycket lek och bus utomhus.

Ha det fint hela familjen.

Kramar Kim, Alex & Felix

Anonym sa...

En stilig kille klär ju allt eller hur? Synd att inget syskon kom innan avresa för i morgon åker jag ,Lennart och Marcus till Turkiet ska bli så skönt och vi kommer hem om 2 veckor. Jag lovar att jag tar mig in på bloggen direkt vi kommer hem eller om möjlighet finns där nere. Fredik kommer att vara hemma och vakta huset. Jag hoppas bara att jag och Marcus kryar på oss för vi båda är dunderförkylda men det ska nog ordna sig. Skickar massor av midsommar kramar till er alla 3 eller 4?
Kram Jannice med familj

Anonym sa...

vilmer hjärtat nu tycker jag att du ska ta och prata med ditt lilla syskon å säga åt han eller henne att titta ut till dig här på utsidan. Tänk så mycket lek å bus ni ska ha fram över. längtar massa efter dig så jag hoppas vi ses snart. vad snäll mamma är som tar med dig på shopping, du kan hälsa mamma att hon kan få ta med mig på shopping oxå =) hoppas att ni har det bra allihop och att lillen/lillan kommer snart! massa pussar från faster