onsdag 27 januari 2010

Innedag!




Förutom att ta oss till och från dagis har vi bara varit hemma idag. Det både snöar och blåser! Vi har lekt på mitt rum, hjälpt mamma att göra pannkakssmet, Melker har badat och så har vi tittat lite på tv. Mys!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej mina små sötnosar! vet ni om att i morgon när vi vaknar så är det bara EN dag kvar tills ni är här hos mig och magnus och vi LÄNGTAR så mycket. I dag har jag bakat bullar som vi ska smaska i oss när ni kommer, det blir väl bra pojkar? Melker kanske inte kan äta bullarna men han tycker säkert att det är mysigt med en fika i alla fall, tror inte du oxå det Vilmer? Här har det oxå tok snöat i dag så vi får hoppas att det är ganska så bra väder på lördag för då kan vi låna ida´s pulka och gå å åka pulka det finns en jätte bra pulkbacke i närheten av oss där ida och hennes kompisar brukar vara och åka. Magnus överaskade mig med en diskmaskin i helgen så nu har vi hållit på och slita ut ett köksskåp där diskmaskinen ska vara och har vi tur så kommer det en kille i morgon och hjälpeross att koppla in den, hoppas att vi fått den och funka tills ni kommer så slipper det se ut som en byggarbetsplats i köket hehe Ska bli helt fantastiskt att slippa diska det kan jag lova så en diskmaskin känns fantastiskt å lyxigt =) nää, nu ska vi ta och se lite på tv innan det är dax för sängen. Ha en jätte bra dag i morgon pojkar och trevlig resa på fredag! längtar tills jag får mysa med er! hälsa mamma å pappa så mycket från oss! Puss från faster

Anonym sa...

Hej på er fjällfarare!
Nog kan man ha kul & mysigt inne också, när vädret ställer till det ute. Hoppas att ni får det trevigt på er vintersemester det är er så väl unnat efter alla förkylningar.
Vi har fått massor med snö men idag har det kommit lite,istället har det blivit kallt.
Ha det så bra och lycka till på resan.
Massor av kramar till er. Farfar