torsdag 13 augusti 2009

Fika och bus hos Emili

Jag lägger upp bullar till fikan
Melker softar i babygymmet
Söta Emili och söte Melvin
Jag busade med Anneli hela tiden, till och med när hon höll i lillebror

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vilmer!

Vilken busig dag det blev. Var ju helt trött när jag kom hem så jag somnade snabbt :0)(eller nja, jag var nog uppe lite längre än dig) Så mycket saker vi hann med, fika, sparka boll, ta en promenad och titta på fåren,...ja allt.
Vi får busa mer en annan gång.
Kram till dig och Melker från mig.

Om mamma och Emili läser här på din blogg så vill jag säga att det var jättekul att ses. Måste vi göra om. Ta hand om er och familjerna.
Kram Anneli

Malin sa...

Fina bilder! :))

Jo det känns jättebra och det är en bit bort ja. Men nu är det ju Filips farmor & farfar som har det lite långt, och det har fungerat bra. Mycket träffar och prat via datorn/skype blir det ju. Filip gillar det och känner igen dom :) Ni har väl det likadant med avstånden menar jag?
Man måste göra det som känns bäst för sin egen skull och familjen :)

Trevlig helg på er, kram Malin.

Malin sa...

Hej igen!
Aha det visste jag inte :) Ja precis, man måste prova på! Hihi. Johan blir färdigutbildad målare nu i höst och han har redan lagt ut når krokar och det verkar lösa sig, för min del så öppnar dett ett liknade gruppboende som det jag arbetar på nu, nästa höst. Men vi får se :) Allt brukar lösa sig! Hihi. Ja kul att ni vill följa oss, vi följer er blogg ju!

Hur går det med killarna då? Vlmer erkr vara stormförtjust i sin lillebror, så sött så! :)Trevlig helg, kram Malin.