tisdag 9 mars 2010

Äta själv!



Melker visar mer och mer egenvilja vad gäller det mesta. Mat och ätande är det som märks mest just nu. Om han äter burkmat och någon annan äter macka då ska han inte ha burkmaten utan han vill ha macka. Äter vi mat som inte han får äta blir han skogstokig och vägrar äta det han fått serverat. Så igår när vi åt soppa och han skulle äta fiskburk ville han inte ha. Han sträckte sig efter våra skålar så vi hämtade en likadan skål och hällde ner hans mat. Det gick inte att lura honom på det viset så till sist fick han kladda själv och lite fick han i sig. Men mest på kläder, golv och bord så klart!


Vilmer äter soppa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
så lurig melker är =) förra veckan när jag var i oslo så bodde jag hos en kompis som har en dotter som är lika gammal som melker dom lurar henne i å med å laga hemma gjord barn mat så äter dom fisk så får hon precis samma sak fast med mindre krydder å sån å mixat så klart =) tyckte det var ganska så smart å det funkar där sen så vet jag inte om melker skulle nöja sig med det trixet han kanske mest är imponerad av att det är i fast form å stora bitar å sist men inte minst att det inte är hans mat hehe men tänkte bara tips i alla fall =) massa pussar till er å jag hoppas ni har kryat på er! kraam

Vilmer & Melker sa...

Vi har lagat mat till honom som är samma som vi äter och det går bra =) Men pulversoppa är inget han ska äta, inte än i alla fall, så därför fick han burkmat. Idag köpte vi hem hamburgare och pommes, inget för honom det heller.. Åt lite lite burkmat men sen fick han lite bröd och små bitar pommes, så det blev han nöjd med =)