söndag 16 maj 2010

Snart snart snart,,

kommer vi att få en ny kusin! Moster Mias mage är stor och rund, där inne ligger en liten kille som vi alla är så nyfikna på. I slutet av maj är han beräknad att titta ut och vi längtar till vi får träffa honom. Tänk så mycket bus det kommer bli när han blir större! Oliver kommer bli en bra storebror, så fort han träffar Melker så klappas det och kramas det. Gulligt! I torsdags träffade vi moster, onkel och Oliver hemma hos mormor och morfar. Jag och Oliver busade som vanligt och Melker hängde på ganska bra.

Igår fick vi besök av Jonas och Malte. Dom hade med sig goda vaniljbullar som vi mumsade på! Tack! Malte är snart 14 månader och kan gå själv. Han var nyfiken på våra leksaker men han satt mycket hos sin pappa också, han var nog lite trött. Precis innan dom skulle gå hem ville han vara med och springa runt i lägenheten, det tyckte jag var kul.

Melker har sovit dåligt i natt, han var jättevarm - feber.. Så idag blir det lugnt här hemma. Kanske en promenad senare, frisk luft är ju aldrig fel.

//Vilmer

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Vilmer!
Vad skoj vänta på en ny kusin,
och när vi ser hur duktig du är med lillebror så blir säkert Oliver även det min sin bror.
Vi har haft ett otroligt vårväder i helgen varmt och skönt vi har grillat och suttit ute en hel del.
Snart är alla snöhögar borta och då blir det jobb med krattning och sånt. Längtar inte efter det men sånt måste göras. Längtar efter er så mycket men nu är det inte så länge innan vi ses. Kramar till hela familjen Farfar

Unknown sa...

Hej Vilmer och tack før lek och bus i torsdags. Tråkigt att vædret var så dåligt, ville annars ha hælsat på er i kolonin, men det får vi ta næsta gång. Då kommer lillebror ju också att vara med. Ja det blir roligt att vi snart ær 4 killkusiner:) mycket bus blir det helt sækert nær lillebror blir større. Jag længtar också till han kommer, ska också bli skønt att få mer plats hos mamma, magen fyller ju det hela:)Idag har vi ordnat och donat hær hemma så jag snart kan få min stora sæng, den ska bara sættas ihop. Vi har sorterat leksaker och gjort vid i det som senare blir lillebrors rum. Ni får komma hit och besøka oss sen nær lillebror har kommit. Puss och kram Oliver.