söndag 11 april 2010

Fina kläder..




Mamma har varit i Malmö med moster och mormor, dom åt gott och sov på hotell. Vi killar har haft mysigt här hemma. När mamma kom hem hade hon med sig varsin present till mig och Melker. Varsin snygg tröja och jag fick ett skärp också för det behöver jag i mina jeans!

//Vilmer

1 kommentar:

Anonym sa...

Fasters fina pojkar!!! ni är så underbara tur att mamma å pappa är så duktiga på att uppdatera bloggen så att vi som bor lite långt bort ändå får följa eram utveckling och äventyr. Vi hade tänkt fråga om vi kunde komma på besök till kristihimmels men det verkar inte som magnus kan komma i från på jobbet =( Å sen vet vi ju inte om de hade passat för er heller men men nu spelar det ju ingen roll när han måste jobba, men jag hoppas att vi kan komma snart i alla fall för jag saknar ju er familj å ida har ju packat ihop en hel påse med leksaker och sagor till er som ni oxå måste få innan ni växer i från dom =) Annars så händer det inte så mycket i karlstad magnus jobbar, jag pluggar och går som på nålar och väntar på besked om jobbet jag sökt men har börjat ge upp hoppet och ida hon fyller mest bara på nya saker på sin önskelista å planerar för sin födelsedag =) tänk när det var så spännande att fylla år hehe Hon har önskat sig ett sånt där chip som påeter hade med sig när ni var hit och hälsade på, hon var som ganska impad av de å smart är det oxå =) nää, nu ska jag ta och umgås lite med magnus! men ha det fantastiskt och fortsätt att njut av våren som jag ser på bilderna att ni redan gör för fullt!
massa pussar från faster

Ps. peter vad lik vilmer är dig på kortet med hörlurarna, det finns ett nästan likadant på dig då du var liten och låg i saccosäcken och lyssnade på musik i lurarna =) blev påmind om de kortet direkt jag såg bilden på vilmer, skojjigt =) kram Ds.