torsdag 8 december 2011

Snart är det jul..


Då får man ha en chokladkalender!

Vilmer är duktig och hittar rätt siffra/lucka varje dag

Julmarknad vid Kvarntorget. Förra året vräkte snön ner, nu blåste det bara kallt och var inte speciellt juligt alls,



Barnen gör fina julsaker på förskolan; Melkers söta kreation till vänster och Vilmers ljuslykta och tomte till höger.


Farfar, farmor och faster; hur har ni det med snö och kyla?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!
Vilka fina julsaker ni har tillverkat på förskolan, era föräldrar måste vara väldigt stolta över er. Ser att ni inte har något riktigt julmysväder ännu men vi hoppas att ni hinner få lite till jul, men Melker verkar må gott under filten.
Vädret här.
Vi har fått lite snö skottat några gånger, men det varnas för snömängder i helgen. Västerbotten leder snöligan enl tidningen. Vägarna är plogade några gånger, jag och Honey mötte plogbilen under vår morgonpromenad. Det har varit väldigt varmt,men i onsdags var det -16 grader mitt på dagen. Roligt att få uppdateringar på vad ni håller på med.
Jättekramar från farfar

Anonym sa...

Håller med er farfar, Melker ser ut att ha det gott där under filten. En dag närmre varje dag nu, snart kommer han, jultomten.
Jag säger trevlig helg och hoppas att ni kommer ha det riktigt mysigt. Själv så kommer jag vila men jag kommer sitta nära fönstret och vila, så jag kan se om det kanske plötsligt skulle börja snöa.
Vi ses ju kanske här framöver.
KRAMAR till er alla
//Anneli

Emma sa...

Hej gullungar!Jaa, vädret i K-stad är ungefär som hos er, det har snöat ett par gånger men sen kommer regnet å allt töar bort i stället! Just nu är det +4 grader å regn =( inte så att man kan tro att det snart är jul men förhoppningsvis hinner det komma lite snö innan julafton så man får lite stämning!

Och vilka fina saker ni gjort på förskolan, ni är så duktiga!!!! saknar er så otroligt mycket pojkar! <3 massa pussar från faster